Instruktionsfilmer

Här kan du välja bland en mängd korta filmer som förklarar hur du ska göra för att få största användning av Strokelotsen.


Denna video ger en snabb översikt över vad som finns i appen Strokelotsen.


Komma igång. Videon ger en introduktion till hur du börjar sätta upp Strokelotsen genom att lägga in aktiviteter under Min Plan.


Mer detaljerad information om hur Min plan och Att göra idag fungerar.


Att lägga in engångshändelse. Här visar vi hur du lägger in en händelse med deadline – en aktivitet som kan användas antingen för något som skall göras innan en viss dag, eller något som händer just den dagen.

Att lägga in länkar. Videon visar hur du kan lägga in en länk i en aktivitet i Min Plan.


Mina värden. Video som visar hur du ser till att appen följer olika värden, t.ex antal steg eller liknande.


Min Stroke. Hur du väljer vilken strokeinformation man vill ha, men också hur man sparar viktiga egna dokument genom att fotografera dem.


Mina kontakter och anslagstavlan. Videon visar hur du lägger in kontakter. Visar också hur du skapar inlägg på anslagstavlan.


En viktigt del i appen är du får påminnelser för att inte glömma bort aktiviteter. Påminnelserna kommer som notiser, och du bör ge tillstånd för appen för notiser. Videon visar var du kan ändra om du råkat välja att inte ge tillstånd.


En kort video som visar hur man ger tillstånd för de hälsodata som behövs för Mina Värden, samt var i appen man hittar inställningarna för tillstånden om det skulle blivit fel.


Hur påminnelser fungerar. Påminnelser kommer tre gånger varje dag; en fast kl 10 och sedan två till som bara kommer om du inte markerat alla dagens aktiviteter.


Ta bort aktivitet ur aktivitetslistan utan att den försvinner från Min plan. Det går att inaktivera aktiviteter. Då syns de inte längre i att göra listan, men finns kvar i Min plan och kan senare aktiveras igen.


Korrigera historiken i efterhand. Det går att korrigera historiken i efterhand om den blivit fel. Detta gör du genom att gå in under Min Plan och trycka på historiken för en aktivitet. Sedan kan du ändra markeringar för tidigare dagar.


Har du önskemål om fler filmer eller mer förtydligande är du varmt välkommen att ringa Henrietta på kansliet så hjälper hon dig vidare.

040-96 24 24 Lämna meddelande och telefonnummer så ringer hon tillbaka.